Heel blij dat ik Wendy heb leren kennen.
Zij heeft mij inzichten en tools gegeven waar ik in de toekomst mee verder kan.
Heel kundig, rustig en betrouwbaar persoon.
Ik zou iedereen een coaching-traject met Wendy aanraden

Nathalie_Oosterhout

Een aantal maanden geleden in contact gekomen met Wendy. Het traject, wat met een onduidelijke hulpvraag begon, is afgerond met overzicht, helderheid en hernieuwde energie. Een vertrouwd gevoel, tips en oplossingen met oog voor mijn situatie en persoonlijkheid. Kennis en vaardigheden gekregen, die ik nog lang toe kan passen. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Mocht ik in de toekomst ergens tegenaan lopen, zal ik ook niet aarzelen om nog een keer met haar aan de slag te gaan.

Annette_Oosterhout

Ik heb Wendy leren kennen als een prettige coach. Ze luistert in haar gesprekken goed en vraagt op de juiste dingen door. Ze checkt of ze je goed begrijpt door samen te vatten maar herhaalt soms ook je eigen woorden waardoor er weer nieuwe inzichten ontstaan. Niet alleen hierdoor ontstaan (nieuwe) inzichten; Wendy gebruikt verschillende technieken die confronterend maar wel doeltreffend zijn. Haar vragen zijn doortastend en leggen de vinger op de juiste plek waardoor emoties een plekje krijgen en er mogen zijn.

Anne-Marie_Oosterhout

Bij Wendy heb ik een aantal coaching sessies gevolgd welke ik als heel fijn heb ervaren. Wendy is heel begaan, gedreven en haar benadering zet je aan het denken. Dit heeft mij veel inzichten gegeven en een goede basis voor een nieuwe start. Na mijn sessies bij Wendy voelt het namelijk echt als een nieuw begin! Daar ben ik heel dankbaar voor!

Sanne _ Breda

Ik heb Wendy leren kennen door een advertentie – Haar bevlogenheid om mensen te helpen – Zich inleven in de organisaties – Haar geduld met een ieder – Ik kan een coachingstraject met Wendy dan ook ten zeerste aanraden.

Cynthia _ Rotterdam

 

Bij Wendy heb ik een intensief coachingstraject gevolgd. Wendy is een gedreven coach met een persoonlijke benadering. Door haar vraagstelling wordt je aangezet om ‘echt’ na te denken om zo door te dringen tot de kern van het verhaal. Door het coachingstraject heb ik nieuwe inzichten ontvangen welke mij helpen in mijn persoonlijke functioneren. De coaching van Wendy heb ik als erg plezierig ervaren welke ik iedereen kan aanbevelen.

Roald _ Alphen ad Rijn

 

Wendy coacht op een zeer persoonlijke wijze. De feedback is erg effectief en heeft me nieuwe inzichten gegeven in mijn persoonlijk functioneren. Dit heeft een positief effect op zowel mijn werk als privé. Ik kan een coachingstraject met Wendy dan ook ten zeerste aanraden.

Mirjam _ Utrecht