Even voorstellen

Mijn naam is Wendy Broeder. Ik ben 47 jaar en trotse moeder van twee kinderen van 12 en13 jaar oud en woon sinds 20 jaar in Oosterhout, nabij Breda. Ik run mijn eigen praktijk, Me-stuff, waar ik me toeleg op Integratieve psychotherapie. Mijn praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Oosterhout.

Mijn achtergrond

Al meer dan 18 jaar werk ik als trainer en coach binnen diverse organisaties. Ik help individuen en teams te groeien op het gebied van effectief werken, stressmanagement, persoonlijke effectiviteit, communicatie en persoonlijk leiderschap. Daarnaast heb ik waardevolle ervaring opgedaan in een aantal managementfuncties binnen sales en HR. Ik heb een fascinatie ontwikkeld voor het gedrag van mensen en de psychologie daarachter. Waarom doen ze wat ze doen? Hoe beïnvloeden mensen elkaar en hoe kun je bepaalde patronen doorbreken?

Ik heb mezelf voortdurend professioneel ontwikkeld door verschillende opleidingen te volgen op het gebied van coaching en counseling en psychologie. Uiteindelijk heb ik mijn HBO-opleiding in Integratieve Psychotherapie afgerond. Door deze opleiding ben ik kundig geworden in het toepassen van diverse behandelmethoden, die ik kan inzetten.

Maar echte wijsheid komt niet alleen uit boeken. Net als velen heb ik mijn eigen uitdagingen gekend en moest ik leren hoe ik hier effectief mee om kon gaan zonder mijzelf te verliezen. We ontwikkelen vaak strategieën om moeilijke situaties het hoofd te bieden, maar deze zijn niet altijd even behulpzaam en kunnen zelfs schadelijk zijn voor onze geestelijke gezondheid en gevoel van welzijn.

Door zelf coaching en therapie te ondergaan, zowel tijdens als buiten mijn opleiding, heb ik veel over mezelf geleerd. Zelfreflectie is cruciaal voor persoonlijke groei en veerkracht. Naast het opbouwen van een positieve mindset en een sterk zelfbeeld, heb ik ook geleerd om weer in contact te komen met mijn gevoel en mijn lichaam. Hierdoor sta ik eer in verbinding met mij zelf, kan ik beter mijn grenzen aanvoelen en aangeven en ben ik in staat om meer autonoom te leven en haal ik daar ook meer energie en voldoening uit. Dit gun ik mijn cliënten ook.

Waar ik voor sta

Tijdens mijn persoonlijke en professionele reis heb ik belangrijke keuzes gemaakt. De meest cruciale: doen waar je energie van krijgt. Daarom heb ik Me-stuff opgericht. Me-stuff stelt me in staat om dagelijks mensen te helpen.. Er is niets mooier dan een cliënt die opgelucht en met een lach mijn praktijk verlaat. Veel mensen dragen jarenlang onnodig een last met zich mee. Daarom is mijn motto: “Make life easier.”

Gediplomeerd en gekwalificeerd

Als gediplomeerd therapeut word ik vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Ook als je niet aanvullend verzekerd bent, geeft het vertrouwen te weten dat je in goede handen bent bij een gekwalificeerde therapeut. Als je klachten werkgerelateerde zijn, kan je voor financiele steun ook het gesprek aan gaan met je werkgever. Veel cliënten bij mij in de praktijk krijgen een financiele vergoeding of worden helemaal gedekt door de werkgever omdat deze ook belang hecht aan preventie van uitval of een spoedig herstel.

Persoonlijke kennismaking

Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je therapeut en dat de aanpak bij je past. Daarom nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvende en gratis telefonische kennismaking. Aarzel niet om te bellen of een mailtje te sturen als je vragen hebt.

Waar kan ik je mee helpen?

 

Vraag een gesprek aan

Cat vergoedbaar