Op zoek naar een psycholoog in Oosterhout? Ontdek integratieve psychotherapie zonder wachttijden.

Ben je op zoek naar een psycholoog in Oosterhout? 

Bij Me-stuff bied ik integratieve psychotherapie, een effectieve benadering voor mensen die behoefte hebben aan mentale en emotionele ondersteuning. Anders dan een psycholoog ben ik HBO-opgeleid en daardoor ook gekwalificeerd therapeut. Ik bied in mijn praktijk een alternatief voor traditionele psychologische hulp, waarbij verschillende therapievormen worden ingezet zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR, systeemtherapie en innerlijk kindwerk.

Veel huisartsen en praktijkondersteuners zijn zich niet altijd bewust van kwalitatieve alternatieven buiten de Basis GGZ, waardoor ze vaak doorverwijzen naar de psychologenprakijken in de basis GGZ.. Dit zorgt onnodig voor enorme wachttijden. Dit terwijl cliënten gebaat zijn bij snel toegankelijke hulp. Bij mijn praktijk kun je snel terecht, omdat ik geen zware psychische stoornissen behandel en cliënten meestal na 6 tot 10 sessies hun therapie afronden. Dit maakt de doorlooptijd een stuk korter en heb ik altijd wel ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen met klachten zoals stress, trauma angst, depressie of andere mentale klachten? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Mijn praktijk in Gezondheidscentrum Oosterhout staat klaar om je op een effectieve en toegankelijke manier te helpen.

 

 

Bel voor info of een afspraak

0622847757

Waar kan ik je mee helpen?

 

Verzenden